ADEL és una empresa situada Mollerussa dedicada a la prestació  de serveis d’ajuda a les famílies en totes les etapes de la vida.

S’ofereix Ajuda integral mitjançant un diagnòstic i disseny  per a cada persona que completa la qualitat del servei.

ADEL neix de la inquietut d’una emprenedora de Mollerussa, l’Eva Lorente,  la qual va percebre la necessitat de millorar la qualitat de vida de les famílies  en l’àmbit domiciliari a nivell transversal. L’Eva és una professional amb àmplia experiencia en el sector de la dependència i en la intermediació laboral treballant els diferents perfils professionals amb les competències que requereix cada lloc de treball. Creu i promou el model d’Atenció centrada en la persona, foment de la participació, importancia de la integració en la comunitat.

Millora dels sistemes d’atenció domiciliaria, participació ciutadana, intercanvi generacional i la millora dels entorns de les persones per tal de transformar-los en llocs de cohesió social entre les persones.

Missió, visió i valors

Confiança i seguretat. Mitjançant personal qualificat, fidelització amb la legislació vigent i amb un coneixement del personal laboral. Flexibilitat, eficència, atenció i suport personal. Assessorament en temes legals.

Excelència. Escoltem les necessitats de les famílies perquè entenem que les persones així ho demanden i l’èxit depen principalment de la seva satisfacció. Treball constant per aconseguir la seva tranquil·litat, comoditat i proporcionant solucions.

Flexibilitat. Mitjançant un assessorament especialitzat s’estudia la manera d’adaptar-nos al seu pressupost informant-lo de forma clara, transparent i complerta de les diferents opcions contractuals perquè vostè decideixi quina és la millor opció que s’ajusta a les seves necessitats.

Reconeixement cap les persones que es dediquen a la cura d´altres, i per això mereixen més reconeixement i respecte per el treball que fan amb vocació i molt sacrifici.

T’oferim les solucions adaptades a les diferents realitats, perquè no totes les famílies tenen les mateixes necessitats ni el mateix perfil.

Oferim solucions tant per aquelles persones que necesiten un servei continuat, diari, setmanals.

Tan aviat com ens indiqui les necessitats a cobrir, li orientarem cap a les solucions que hem dissenyat i creiem que són més oportunes per vostè.